Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hits

Lille Hera

Er fortsatt glad i å tegne, men det blir nå engang ikke så fryktelig mye tid til det- inspirasjonstørke er det også mye av. Jeg er heller ikke så flink, så det blir nå mest i streker som aldri blir lagret.
Jeg synes det er fryktelig praktisk med digital maling/tegning, da det blir mye mindre rot av det, hehe. Trenger ikke pensler, blyanter, papir og maling som blir spredt overalt. Dessuten er det veldig lett å rette opp i feil underveis (selv om mange av småfeilene er det som gir ei tegning særpreg og liv når den er ferdig).

I sommer da vi holdt på å flytte trengte jeg et lite pust i bakken, og ble da sittende og krote litt på tegnebrettet jeg har. jeg bruker ofte flere forskjellige programmer for å få frem litt forskjellige effekter. Fordelen er jo at de forskjellige programmene har mye å tilby, ulempen er at jeg ikke er 100 % stødig i noen av dem.
Programmene jeg har brukt her er Rebelle, Artrage og photoshop. Rebelle er et program som simulerer akvarell maling, Artrage simulerer også maling, men med fokus på olje og akrylfarger.
Fotor helt på slutten for å få lagt på ei lettvint og rask ramme. Jeg synes Fotor er genial for å lake kjappe collager. Gratis er det også!

 

#artrage #rebelle #fotor #ps #hera #dachshund #painting #drawing #doxie #longhaired #miniature #marble #dapple #merle #brown #chocolate #tan #brun

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

myobu

32, Alta

Er ei jente fra det kalde nord. Er ofte værsyk...veldig. Bekymrer meg for økonomien og klager på skatten. Unik? Ja! Slik som alle andre.


bloglovin

Norske blogger
Matbloggtoppen
Matprat

Kategorier

Arkiv